شاورما که در ایران به آن کباب ترکی هم گفته میشود، نوعی شیوه طبخ به سبک مردم سرزمین شام میباشد که در آن از گوشت گوسفند، مرغ،گوساله یا ترکیبی از آنها وبا ادویه خاصی استفاده میشود که معمولاً تمام روز به شیوه سیخگردانی بریان میشود. قسمتهای پخته شده گوشت به صورت تراشههایی بریده میشوند و گوشتهای زیرین را در معرض حرارت قرار میدهند. با وجود آنکه میتوان گوشت یا مرغ را به تنهایی و به صورت پرسی میل کرد، ساندویچهای شاورمایی که داخل نان مخصوص پیتا پیچیده شدهاند، طرفداران زیادی دارد. شاورمای اصیل معمولاً به همراه تبوله یا فتوش، نان طابون، حمص، شلغم، وترشیجات سرو میشود. این غذا امروزه به عنوان یک نوع فست فود در سراسر دنیا شناخته شدهاست.
شاورما در پالمیرا توسط سراشپز لبنانی وبا ادویه لبنانی تهیه وتقدیم میهمانان عزیز میشود.
44522599
این یک نظر آزمایشی است.